+380673870816 +380673870816

На Волині успішно працює 95 спільних українсько-польських підприємств

У рамках Форуму розвитку українсько-польської співпраці, заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв зустрівся з президентом Польсько-української господарчої палати Яцеком Пєхотою та Генеральним консулом Республіки Польща в Луцьку Мареком Мартінеком. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.

Едуард Стоєв презентував гостям каталог усіх волинських інвестиційних проектів та розповів про економічні можливості регіону. Він відзначив співпрацю Волині з 38 країнами світу та повідомив, що в області зареєстровано та ефективно працює 95 спільних українсько-польських підприємств. А з товарообігом на суму 72 мільйони доларів США Польща займає третю позицію на Волині, після Німеччини та Угорщини.

Окрім економічних питань, сторони обговорили міжнародну співпрацю в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 років. У свою чергу, президент Польсько-української господарчої палати Яцек Пєхота відзначив, що на Волині сьогодні працює багато польського бізнесу, однак його ще можна поширювати та розвивати.

Схожі статті