+380673870816 +380673870816

Як отримати Кредит онлайн в Україні на банківську карту?

Завдяки зручному та безпечному онлайн сервісу Easy Cash ви маєте змогу швидко отримати кредит на карту. Для отримання фінансової позики необхідно лише зареєструватися на сайті, вказати суму та термін кредиту, ввести свої особисті та контактні дані. Через деякий час вам надійде відповідь щодо прийнятого рішення та умови договору. Після підписання ви відразу отримуєте доступ до кредитних коштів.

Як оформити заявку онлайн в Easy Cash

Для того, щоб отримати кредит від Ізі Кеш, необхідно мати громадянство України, постійне місце реєстрації в країні, вік 18-65 років. При заповненні заявки потрібно вказати номер паспорту, телефону, картки, а також ідентифікаційний номер платника податків. Після подання вказаної інформації про себе в режимі онлайн система швидко перевіряє дані і надсилає відповідь про схвалення або відмову кредиту.

Чи існують обмеження по сумі

Для тих, хто зареєструвався та отримує кредит вперше, існує спеціальна пропозиція з акційною ставкою 0,01% на оформлену суму до 3000 грн. Надалі клієнти можуть скористатися збільшеним кредитним лімітом і отримати до 10000 грн.
У будь-якому випадку розмір суми, на яку претендує позичальник, вирішується в залежності від кредитного рейтингу та спроможності сплачувати за договором. Ці показники визначаються сервісом Easy Cash у автоматичному режимі.

Хто може отримати кредит онлайн

Кредитна організація має лояльні умови до клієнтів. Для того, щоб отримати кредит, не потрібно надавати довідок про офіційну зарплату та працевлаштування, інформації про поручителів та інші матеріальні гарантії. 
Отримати кредит онлайн на карту мають змогу:

  • люди без офіційного працевлаштування;
  • студенти та пенсіонери (вік має бути в межах 18-65 років);
  • жінки, що перебувають у відпустці по догляду за дитиною;
  • інші клієнти, що відповідають заявленим вимогам.  

Умови погашення в Easy Cash

Завдяки онлайн сервісу можна забути про черги та паперову бюрократію і погашати свій кредит онлайн швидко та без зусиль. Просто відкрийте особистий кабінет на сайті Easy Cash, щоб здійснити платіж всього за декілька хвилин. Це швидко, зручно і безпечно.
Внести платіж можна декількома способами:

  • за допомогою Особистого кабінету клієнта на сайті;
  • через платіжний термінал;
  • у будь-якому банківському відділенні, надавши реквізити кредитної організації.

Рекомендується не допускати прострочень за кредитними платежами та своєчасно сплачувати борг, щоб уникнути нарахування пені. 

Чи можуть відмовити у кредиті

Іноді бувають випадки, що людині надійшла відмова у наданні кредитних коштів. З яких причин це може відбутися?

  1. Негативна кредитна історія, якщо клієнт має багато прострочених платежів, штрафних санкцій тощо, або її повна відсутність.
  2. Низька платоспроможність, якщо дохід клієнта недостатній для покриття виплат за кредитом і потенційно він не здатен своєчасно відшкодувати позичені кошти.
  3. Неточності в документах, або їхня нещодавня зміна, якщо дані з кредитного бюро не співпадають з наданими в фінансову організацію.

Пролонгація кредиту в Easy Cash

Порушення умов кредитного договору, зокрема несвоєчасна оплата позики, може мати серйозні наслідки для боржника. Не дотримання установленого терміну оплати може призвести до нарахування додаткових відсотків за користування позиковими коштами. Це може збільшити суму заборгованості та ускладнити фінансове становище позичальника.

Додатково, порушення умов кредитного договору може призвести до погіршення кредитної історії клієнта. Негативні відмітки в кредитній звітності можуть ускладнити отримання кредитів у майбутньому та знизити кредитний рейтинг.

Одним із способів уникнення подібних проблем є оформлення пролонгації кредитного договору. Пролонгація дозволяє продовжити термін позики за умови взаємопогодження між кредитором і боржником. Це дозволяє уникнути сплати штрафних санкцій та зберегти позитивну кредитну історію. 

Схожі статті