+380673870816 +380673870816

На Рівненщині зарплатні борги зменшуються

Цьогоріч заборгованість із заробітної плати зменшено у понад три рази, зауважив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко. За його словами, працівникам області виплатили майже 6 мільйонів заборгованих гривень. На економічно активних підприємствах Рівненщини борг зменшився у 3,6 рази. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації.
     Відтак, за даними Держкомстату України, за темпами зміни суми заборгованості із виплати заробітної плати область посідає друге місце в державі та є єдиним регіоном, де вчасно розраховуються із працівниками державних, комунальних та агропідприємств. Не боргують своїм робітникам підприємства Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Млинівського, Острозького та Радивилівського районів, а також міста Дубно. 
     Разом із тим, з початку року на третину зріс борг на економічно активних підприємствах Рокитнівського району. Почали затримувати зарплатню працівникам Рівненського та Корецького районів. Відтак, Анатолій Юхименко доручив керівникам усіх районів особисто контролювати вчасний розрахунок з працівниками, а до кінця року повністю погасити зарплатні борги.

Схожі статті