+380673870816 +380673870816

На Рівненщині розгортають додаткові лікарні для пацієнтів із COVID-19

Фото пресслужби РОДА

На Рівненщині щодня зростає кількість хворих на коронавірус. У зв’язку з цим, в області розгортають додаткові лікарні для прийому пацієнтів із COVID-19 та підозрою на хворобу.

З вівторка таких хворих почали приймати Млинівська, Радивилівська та Корецькі лікарні, де для них розгорнуто близько 100 ліжкомісць. Повідомляє пресслужба РОДА.

Відсьогодні до списку «ковідних» лікарень включили обласний госпіталь для ветеранів війни у Клевані та Володимирецьку лікарню. Це ще 65 додаткових ліжок.

Таким чином, наразі пацієнтів із коронавірусом в області приймають вже в 21 лікарні області.

Разом з тим, як повідомив головний медик Рівненщини Олег Вівсянник, заповненість ліжок хворими з COVID-19 у лікарнях складає 74,3 %. Кількість госпіталізованих зростає. Тому прийматимуть рішення щодо розгортання додаткових місць.

«Вкотре звертаюся до жителів області – не нехтувати своїм здоров’ям і близьких. Адже недотримання карантинних умов може призвести до критичної ситуації — браку ліжок і медиків. Закликаю всіх, хто ще не зробив щеплення проти COVID-19 – дійти до пунктів вакцинації та проявити свою громадянську свідомість», - звернувся до жителів області голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Фото: Євгеній Малолєтка, надано UNICEF Україна, 2021

Схожі статті