+380673870816 +380673870816

Дві бригади спеціалістів «Інституту серця МОЗ» обстежували рівнян у діагностичному центрі

27 вересня, у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім.В.Поліщука працювали хірурги з «Інституту серця МОЗ України».

Впродовж дня дві бригади лікарів Інституту серця на чолі з завідувачем відділення лікування ішемічної хвороби серця, каріохірургом вищої кваліфікаційної категорії, кандидатом медичних наук Віктором Шевченком обстежували та консультували мешканців Рівненської області. Про це повідомляє прес-служба Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука.
Під час прийому пацієнти могли зробити ультразвукове дослідження серця та отримати консультативний висновок кардіохірурга.

—  Варто зауважити, що співпраця Рівненського діагностичного центру та «Інституту серця» має постійний і системний характер. На базі нашого центру діє Рівненська філія ”Інституту серця МОЗ України”, а колеги з Києва приїжджають до Рівного кожних два-три місяці. Охочих потрапити на прийом багато, адже такий формат лікування дозволяє не їхати зайвий раз до столиці, а отримати передню діагностику та консультації на місці у Рівному. Тому пацієнти можуть записуватися на прийом до столичних хірургів вже зараз у Рівненській філії ”Інституту серця МОЗ України”. Та обов’язково потрапити на огляд під час наступного візиту фахівців, — розповів головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука Роман Шустик.

Схожі статті