Рівненські харчовики експортують до Європи, Азії та Африки
У січні-серпні підприємства харчової промисловості Рівненщини реалізували продукції на понад 2 мільярди гривень. Це становить 13 % усієї реалізованої промислової продукції в області. Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА.
За словами фахівців, цьогоріч харчовики області збільшили виробництво м'яса, молока, сирів, макаронів, джемів, желе, пюре та фруктових паст. Зокрема, у поточному році наростили свої обсяги ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТОВ «Юрмія», ТОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ПАТ «Родина», ТОВ ВТП «Агропереробка», ПрАТ «Рівне-борошно», ПП «Віліс».
[[textbanner]]
Загалом на Рівненщині харчова промисловість представлена понад 100 підприємствами різних галузей, а саме молочної, м'ясної, хлібопекарської, борошномельно-круп'яної, олійно-жирової, кондитерської та спиртової.