+380673870816 +380673870816

Як бути в ідеальній формі знають у Lady Fitness Studio «Infiniti» (ВІДЕО)

Покращити свій настрій та привести себе у форму, можна у «Lady Fitness Studio «Infiniti». Знайти заняття для себе тут можуть всі, від великого до малого. Студія почала функціонувати нещодавно, щоправда, вже має сформовані кілька колективів, які знайшли тут собі віддушину.

Так, ось ці дітки проводять своє чергове тренування зі скай джампінгу з задоволенням.

ХРИСТИНА МИХАЙЛОВА, тренер Lady Fitness Studio «Infiniti»:

— Оскільки багато запитів було стосовно того, що можемо порекомендувати для жінок, хто хоче схуднути, для покращення самопочуття, настрою. А також для переведення енергії дитячої, несамовитої в потрібне русло, для небагатьох на сьогоднішній день. Проте, уже дуже став популярним фітнес на батутах. Скай джампінг. Що він дає? У першу чергу скай джампінг допомагає активно втрачати калорії, худнути стрибаючи, а ще може бути краще від того, коли нам весело, у нас хороший, чудовий настрій? При цьому ми робимо вправи. стрибаючи на батуті.

Христина тренує кілька груп зі скай джампінгу. Тож,  щойно закінчили заняття дітки,  попрацювати в задоволення прийшла інша група. Дівчата стають на свої позиції і показують, який танець за невеликий відрізок часу вони вже освоїли. 

Щоправда, не скай джампінгом єдиним. У «Lady Fitness Studio «Infiniti» можна ще зайнятися таким екстравагантним, на перший погляд, заняттям, як полденс. Тренер Христина розповідає, що – це той вид спорту, який допомагає тримати в тонусі всі групи м’язів.

ХРИСТИНА МИХАЙЛОВА, тренер Lady Fitness Studio «Infiniti»:

— Полденс – це акробатика на пілоні. Дуже багато стереотипів із цим напрямком фітнесу пов’язано. Ми намагаємося щоденно з цим боротися. Я думаю, багато людей вже зрозуміли, що все ж таки це спорт, і нічого за собою провокативного і якогось такого відвертого не несе. Полденс у нас пропонується в студії інфініті, як для дорослих, так і для діток, підлітковий.

Валентина одна з тих, хто спробувала на собі, що таке полденс. Ділиться. Спробувати таку акробатику хотіла давно. Зараз же результатом задоволена. 

ВАЛЕНТИНА, клієнт Lady Fitness Studio «Infiniti»:

— Займаюсь я даним видом вже 5 місяців. З самого початку я з Христиною. Хотіла вже давно спробувати даний напрямок. Можу сказати, що в мене тільки позитивні відчуття від того, що ми робимо, від того, як викладає даний викладач для нас. 

 Для тих, хто хоче підтягнути форму у «Lady Fitness Studio «Infiniti» пропонують спробувати Стем-аеробіку. А щоб прокачати всі групи м’язів, для вас тут можуть запропонувати крос-фіт. А от підкреслити вашу жіночність та грацію може допомогти стрип пластика. Тож знайти заняття собі на будь-який смак у «Lady Fitness Studio «Infiniti» зможе кожен. 

Схожі статті