+380673870816 +380673870816

Волинянин зірвав погони та порвав зимову куртку міліціонерові

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 20-річної жительки району про те, що невідома особа викрала чоловічу зимову куртку з бару, де перебувала заявниця. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, відтак було встановлено і виявлено, що верхній одяг, який належить 34-річному місцевому жителю, знайшли в приміщенні бару – під столом, де він разом із заявницею відпочивали.

Зважаючи на те, що до приїзду працівників міліції чоловік порушував громадський порядок, тому його було направлено на проведення у Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання медичного огляду для встановлення факту вживання психоактивної речовини та стану сп’яніння.

В подальшому правоохоронці запропонували йому проїхати службовим автомобілем у міськвідділ для складання протоколу за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Однак він навідріз відмовився та почав шарпати за формений одяг працівника міліції, зірвав погон, порвав зимову куртку, а потім повалив його на землю. Внаслідок таких дій правоохоронці застосували заходи фізичного впливу в порядку, передбаченому Законом України "Про міліцію". Нині працівники міліції дають правову оцінку його діям із метою прийняття остаточного процесуального рішення.

Схожі статті