+380673870816 +380673870816

"Українська правда" оприлюднила свіжі подробиці щодо зловживань керівництвом Рівненської ОДА

На блозі журналіста Мустафи Найема сайту "Українська правда"   з’явилася нова публікація стосовно розслідування зловживань керівництвом Рівненської ОДА. 
      У ній журналіст не приховує, що ця інформація вийшла у світ за ініціативи опонентів діючого голови Рівненської області – Василя Берташа. Автор також жодним чином не претендує на те, що це є його особисте розслідування. Однак, за словами Мустафи Найема він підтримує це, через те, що дана інформація має суспільне значення. Адже зловживання, що зафіксовані правоохоронними органами та КРУ, але стосовно яких не порушуються кримінальні справи і не передаються в суди – це обличчя правосуддя не тільки в Рівненській області, а й всієї команди Віктора Януковича, одним з членів якої і є Василь Берташ.
     Натомість голова Рівненської ОДА Василь Берташ у коментарях в  "Рівне Вечірнє" такі публікації на свою адресу пояснив тим, що вже розпочалася передвиборча кампанія, звісно, неофіційно. "До того ж моя позиція як принципового керівника області влаштовує не всіх, а тому потрібно готуватися до чергової порції бруду. Шкода, що в ці політичні інтриги втягують мою сім’ю", - повідомив голова Рівненської облдержадміністрації.

За матеріалами: Українська правда 

Схожі статті