+380673870816 +380673870816

У Рівному затримали сутенерів

У Рівному затримали групу сутенерів. Компанія у складі двох жінок та ще один чоловік більше року за допомогою соціальних мереж пропонували сексуальні послуги своїх працівниць на території міста та області. На торговців жіночим тілом міліція уже порушила кримінальну праву. 

Компанія у складі трьох чоловіків спочатку вербувала молодих дівчат. За надання сексуальних послуг пропонувала свою "долю". Нині міліції відомо, що на сутенерів працювало до 10 працівниць. Аби знайти більше клієнтів, торговці жіночим тілом виставляли фото дівчат у соціальних мережах із платними інтимними пропозиціями. 

Сексуальні послуги оцінювалися від 400 гривень і вище. Зустріч із клієнтами відбувалася на орендованих квартирах. Аби не спіймали на гарячому, сутенери часто їх змінювали.
Працівниками управління із кіберзлочинністю та торгівлею людьми злочинну групу уже задукоментовано. Усі вони перебувають на підписці про невиїзд. Як повідомили у секторі зв’язків із громадськістю обласної міліції, двоє із них зі Львівської області, інша - родом з Рівненщини.

Схожі статті