+380673870816 +380673870816

У Рівному відкрився ще один магазин "Нашим друзям" (ВІДЕО)

Комфортні умови для вас і для вашого домашнього улюбленця. З величезним асортиментом товарів, у  Рівному відбулось відкриття ще одного магазину «Нашим друзям».

Це вже 4 крамниця  у нашому місті, де  ви зможете обрати братам нашим меншим смаколики, одяг, вітаміни, свої будиночки та ще багато-багато іншого. Вже і в день відкриття у новий магазин «Нашим друзям», що по вулиці Гагаріна, 26, навідується чимало покупців. Всі вони знаходять тут потрібні товари на будь який смак та гаманець.

ОКСАНА, консультант мережі «Нашим друзям»:

Насправді так, продовжуємо, розвиваємось і наступним кроком на зустріч нашим клієнтам стало відкриття нового відділу мережі магазинів «Нашим друзям» в супермаркеті Новус, по вулиці Гагаріна,26. Ми стаємо ближче для вас. В нас широкий асортимент товарів, нових брендів і ми ще вас здивуємо приємними цінами, новими товарами.

У новому магазині «Нашим друзям» Вас радо зустрінуть привітні продавці-консультанти. Вони Вам і розкажуть про ті товари, що можуть підійти вашому домашньому улюбленцю, ознайомлять з новими товарами та запропонують лише найкраще. Якщо ж Ви ще не маєте чотирилапого чи пернатого друга, то у цьому магазині залюбки Вам допоможуть його знайти. Також впродовж всього місяця у новому магазині «Нашим друзям» буде діяти знижка. 

ОКСАНА, консультант мережі «Нашим друзям»:

Не тільки в день відкриття, але і впродовж усього місяця, починаючи з 16 березня. Для  клієнтів наших, котрі завітають, отримають святкову знижку у розмірі 10% на весь асортимент товару.

Для своїх клієнтів мережа магазинів «Нашим друзям» готує ще одну приємну несподіванку . Щоправда, про нього стане відомо трохи згодом, втім, наші друзі від цього точно отримуватимуть неабияке задоволення. 

Схожі статті