+380673870816 +380673870816

У Рівному пройшов мітинг опозиційних сил проти політичних репресій

"Ні політичним репресіям".  Під такою назвою у Рівному пройшов мітинг опозиційних сил, що входять до комітету опору диктатурі у Рівненській області.  

Десятки людей зібралися на Майдані Незалежності недільного ранку, аби заявити про свій протест політичним репресіям в Україні та переслідувань опозиційних лідерів. Організатори мітингу Всеукраїнські об’єднання "Батьківщина" і "Свобода", Українська народна партія та "Народна самооборона" закликали усіх свідомих громадян об’єднатися заради захисту прав людини, української освіти, мови, культури і символіки. 

Олексій Бучинський, голова Рівненської міської організації ВО "Свобода",
депутат Рівнеради:


сьогодні в Україні чиняться страшні репресії проти активістів Всеукраїнського об’єднання "Свобода", "Тризубу", податкового майдану, Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. І на нашу думку, Всеукраїнського об’єднання "Свобода", - це вибіркові репресії. Люди мають вийти і сказати своє "ні" діючій владі, яка засіла сьогодні у політичних кабінетах.

Роман Коваль, координатор Комітету опору диктатурі в Рівненській області:

політичні репресії, які розпочала влада, рано чи пізно викликають протест, який змете цю владу. Сьогодні відбувається щось не те в країні. Я думаю, що коли прийде час, то вийдуть мільйони.

 


110912_SHR_Svoboda2 sferadesigner

Схожі статті