+380673870816 +380673870816

У Рівному невідомі спалили десять цуценят (ВІДЕО)

Звірства догхантерів. У Рівному продовжується полювання на собак-безхатьків. Знищувати почали навіть цуценят. Сьогодні вночі на мікрорайоні «Північний» невідомі спалили десять собаченят. Зоозахисники кажуть, ті, хто це зробив не мають серця. 

Вона практично не відходить від обгорілих тіл своїх цуциків. Уся тремтить, а в очах сум. Цієї ночі невідомі живцем спалили 10 собачат. Вранці їх знайшли мертвими мешканці прилеглих будинків, які підгодовували чотирилапих. 

Юлія Горбань, волонтер зоозахисної організації:

- Були жінки, які приходили і опікувалися ними, побудували їм картону будку, для мами окрему, аби вона могла відпочити від цуциків. Вранці і ввечері їх годували. Жінка, яка годує, прийшла  і побачила те, що ми бачимо зараз.

Вже за тиждень-другий цих щенят планували роздати в добрі руки, а їх маму стерилізувати, - розповідають зоозахисники. Та сталося не так як гадалося. Хто живцем спалив собак достеменно не знають, проте, певні здогадки таки мають.

Юлія Горбань, волонтер зоозахисної організації:

- Поки що достеменно не знаємо. Казали, що є чоловік, який дуже погано ставиться до собак, тероризує взагалі жителів будинку, можливо він, але напевно сказати важко.

Знайти тих, хто вбив цуциків люди просять правоохоронців. Проте, останні поки офіційно не зареєструють заяву від мешканців, будь-що коментувати відмовляються. Зробити це обіцяють завтра. А тим часом, додає Юлія, вчора також було вбивство. Невідомі отруїли пса.  

Юлія Горбань, волонтер зоозахисної організації:

- Ми взнали, що в міліцію подзвонили і повідомили, що на перехресті Черняка-Шухевича чоловік ходить і розкидає отруту. І коли ми пішли на місце події, то там лежав мертвий собака.  Видно, що отруєний, тому що була пінна з рота. А це перша ознака отруєння. Ми так само звернулися до правоохоронців, дуже довго добивалися, щоб вони зареєстрували заяву і  вони це все ж таки зробили. Ми її написали.

Та чи знайдуть зловмисників – невідомо. Нині й досі триває слідство стосовно вбивства собаки-інваліда Машки. Нагадаємо, її задушили ще у вересні. 

Схожі статті