+380673870816 +380673870816

Стіни Рівненської ОДА пікетували активісти Всеукраїнського об’єднання "Свобода"

Сьогодні стіни Рівненської облдержадміністрації пікетували активісти Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

Холод не завадив людям вийти із прапорами та плакатами на вулицю і виступити проти політичних репресій. Нагадаємо, цієї п’ятниці невідомі жбурнули пляшку із запалювальною сумішшю в авто депутата Рівненської міської ради від фракції "Свобода" Олексія Бучинського.

Сьогодні опозиціонери вимагали відставки керівників обласної та міської влади, які на їх думку, причетні до багатьох корупційних дій.

Олег Осуховський, голова РОО ВО "Свобода", депутат Рівненської облради:

- Ми не збираємося скласти руки. Будемо діяти. І раз в області, за оцінками КРУ, просто пограбовано платників і обласний бюджет на 700 мільйонів гривень, то ми сьогодні вимагаємо відставки голови облдержадміністрації Василя Берташа. І завтра будемо також пікетувати адміністрацію президента з вимогою відставки Василя Берташа. Так, як він відповідає за соціально-економічний розвиток і корупцію, яка твориться у місті.

Голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ ситуацію, яка склалася через прес-службу Рівненської ОДА прокоментував так: "Дивно вимагати мого звільнення під Рівненською облдержадміністрацією. Я не можу сам себе звільнити - це може зробити той, хто призначив – Президент України. Хоча, думаю, реальна мета цього заходу - не моє звільнення, а майбутні вибори до Верховної Ради. Набагато легше здобувати рейтинг і голоси виборців криками "ганьба" і гаслами, ніж будувати школи, ремонтувати дороги і створювати робочі місця для людей".

Схожі статті