+380673870816 +380673870816

Рятувальники Рівного за минулу добу тричі виїжджали на виклики

Фото з просторів інтернету

Головне управління ДСНС в Рівненській області повідомляє, що працівники управління  двічі виїжджали на надання допомоги працівникам поліції та один раз на гасіння пожежі.

07 квітня о 19:33 в місті Рівне по вулиці Кн. Романа співробітники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини надавали допомогу працівникам поліції по відкриванню вхідних дверей квартири в якій було виявлено мертве тіло господаря 1958 року народження. Обставини смерті встановлюються.

08 квітня о 03:56 в місті Рівне по вулиці Променева співробітники пожежно-рятувальної частини АРЗ СП надавали допомогу працівникам поліції по відкриванню вхідних дверей будинку в якому перебувала важкохвора господарка 1951 року народження. Жінці була надана медична допомога.

Також, 07 квітня о 23:44 у с. Малий Житин Рівненського району Шпанівської ТГ по вул. Берегова в приватному господарстві виникла пожежа.

Вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку. Під час пожежі отримали термічні опіки верхніх та нижніх кінцівок господарка та отримав термічні опіки голови, тулуба, верхніх і нижніх кінцівок чоловік господарки, яких госпіталізовано в опіковий цент РОКЛ.

Причина та збитки встановлюють.

Схожі статті