+380673870816 +380673870816

Рівненські посадовці готуються до обласної сесії

     Члени  постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту Рівненської облради, схоже, визначилися із переліком запитань, які будуть винесені на найближчу сесію Рівненської обласної ради.

     Перша частина засідання, на якій заслухали доповіді на теми з різних проблем міста, передувала обговоренню питань молоді та спорту, яке відбувалося вже під час виїзного засідання в місті Острозі.

    Заслухали звіти начальників фінансового управління, управлінь будівництва та архітектури, житлово-комунального господарства, фізичної культури і спорту. Першим виступив начальник економіки та інвестиційної політики, з доповіддю про перевірку ринків Рівненщини.

     Наразі, впроваджена нова редакція програми з реформування і розвитку житлово-комунального господарства Рівненської області на 2010-2014 роки. Про те, як вона проходить, відзвітувався начальник Головного управління житлово-комунального господарства, Володимир Пшеюк.

     Депутати склали перелік питань, які в майбутньому винесуть на обговорення обласної сесії. Зараз же дали рекомендації для начальників управлінь, щодо вирішення різного роду проблем в кожній окремій галузі.


110413_ODA sferadesigner

Схожі статті