+380673870816 +380673870816

Рівненські чиновники не проти внести зміни до Конституції

До Дня Конституції у Рівному пройшли урочистості у яких взяли участь представники місцевої та обласної влади, держслужбовці та силовики. Найкращих працівників держустанов нагородили подяками та влаштували для них концерт. 

Цьогоріч Україна відзначає 15 річницю прийняття Конституції, свого Основного закону, який у Європі вважається найкращим. В його основу покладений досвід усіх країн світу. Але як показують соціологічні дослідження, українці у відповідності написаного і того, що відбувається – розчарувалися. Такої думки і рівненські чиновники.

Михайло Кривко, перший заступник голови Рівненської обласної ради:

- очевидно, що сьогодні реалії не співпадають з тим, що прописано в законах. Це бачать всі. Ми ж не будемо себе дурити, що в нас все так, як прописано у Конституції.

Незважаючи на те, що Конституція вважається однією з кращих у старій Європі, рівненські чиновники не проти внести певні корективи. Так, пан Михайло зазначив, що конституційна реформа потребує логічного завершення у сфері місцевого самоврядування.

Михайло Кривко, перший заступник голови Рівненської обласної ради:

- в такому стані, як сьогодні знаходиться місцеве самоврядування, воно не може бути.

Але попри розчарування у Конституції, напередодні свята в облмуздрамтеатрі атмосфера панувала святкова. Держслужбовців та силовиків вітали перші особи області та міста. Наостанок для присутніх влаштували святковий концерт, сповнений патріотизму та віри у краще майбутнє.


110627_Den_Konstutuciy sferadesigner

Схожі статті