+380673870816 +380673870816

Острозький район з офіційним візитом відвідала польська делегація

6 - 9 вересня 2011 року в Острозькому районі перебуває офіційна делегація Староства Сандомир Республіки Польща. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
     У серпні цього року делегація Острозького району відвідала Сандомирський повіт Республіки Польща, а вже у вересні в Острозький район прибула офіційна делегація Сандомирського повіту на чолі із старостою Станіславом Мастернаком.
     В рамках зустрічі 7 вересня в Острозькому краєзнавчому музеї підписано угоду про співпрацю між Острозькою районною радою, Острозькою райдержадміністрацією та Староством Сандомир. Голова Острозької районної ради Рустам Хутиз зазначив, що підписання Угоди - великий крок в налагодженні тісної співпраці з дружнім для Острозького району Сандомирським повітом. Угода сприятиме розвитку культурних зв’язків, ефективному використанню фінансових, культурних можливостей на основі рівноправного партнерства та взаємної користі, розвивати двосторонні зв’язки щодо питань налагодження співпраці розвитку промисловості, сільського господарства, торгівлі, екології, культури, освіти, фізичної культури та спорту.

Схожі статті