+380673870816 +380673870816

Новинка сезону від 29.05.2014 (ВІДЕО)

Де побувати, що побачити і скільки за це заплатити. Відпочинок - особливо актуальна тема літнього сезону. І коли усі ЗМІ рясніють привабливими оголошеннями, дуже важливо не розгубитися і підібрати саме те, що потрібно. Про напрямки літнього відпочинку та особливості і цікавинки турів розповість директор туристичної агенції "Крона" Лариса Покровська.

Директор турагенції стверджує, що будь-які забаганки, навіть найвибагливішого клієнта, можна легко задовольнити. Сонячні курорти Болгарії, антикварні пейзажі чеських містечок, гірські австрійські вершини, мальовнича Данія, середземноморський клімат Хорватії. А ще французька романтика, німецька стриманість, італійська енергія. Всім, хто хоче на власні очі побачити плантації тюльпанів у Голландії, скуштувати справжнього швейцарського сиру, проникнутися  історією старовинного Люксембургу туристична агенція "Крона" гарантує справді якісні послуги. Ті ж, хто віддає перевагу відпочинку на просторах своєї країни, також приємно будуть вражені. Засніжені вершини Карпат, дзвінкі струмочки, духмяний запах свіжої хвої і звичайно автентичні традиції, які тут збереглися як ніде. Карпати, Закарпаття, Прикарпаття – туристичній агенції "Крона" під силу все. Достойні місця для санаторного відпочинку - курорти Хмільник та Жовті Води, відомі своїми лікувальними властивостями.

Якщо ж  хочеться ближче до моря – не проблема. Одеса, Арабатська Стрілка, Саки, Залізний Порт і цей перелік ще можна продовжувати і продовжувати. Окрім того, туристична агенція "Крона" пропонує екскурсійні тури визначними місцями України та Рівненщини зокрема.

Схожі статті