+380673870816 +380673870816

Незважаючи на енергопостачання чи загрози з повітря, гурт СКАЙ виступить у Рівному (ВІДЕО)

Фото - СКАЙ

Вже в понеділок 21.11 СКАЙ приїдуть з концертом до Рівного. Команда СКАЙ та StarLabel гарантують, що концерт відбудеться за будь-яких умов.

"Якщо буде тривога - будемо співати разом в укритті. Для цього гурт бере з собою акустичні гітари. По завершенню тривоги повернемось в зал і продовжимо концерт", - розповідають музиканти. 

Те, що концерт гарантовано відбудеться, підтверджується досвідом виступу СКАЙ у Чернівецькій філармонії. Концерт відбувся, незважаючи на відсутність електроенергії в місті упродовж кількох днів. Адже команда СКАЙ привезла у Чернівці 60 кВт генератор, який забезпечив живленням все звукове та світлове обладнання гурту. І дозволив провести повноцінний концерт та шоу.

На відео - фрагменти концерту.

В залі панувала неймовірна атмосфера; концерт тривав більше двох годин. На завершення концерту глядачів очікував сюрприз - спільний DJ-сет СКАЙ та DJ Smile. Весь зал танцював під ремікси найвідоміших хітів СКАЙ!

На концерт у Рівному поки що є в наявності квитки за доступними цінами. Купити квиток - дешевше ніж одну електронну сигарету.

Схожі статті