+380673870816 +380673870816

На вихідних рятувальники Волині аби запобігти підтопленню садиб відкачували воду

Аби запобігти підтопленню садиб мешканців Волині, рятувальники відкачують воду за допомогою спеціальної техніки. Про це повідомила прес-служба УМНС у Волинській області.
    24 лютого працівники територіального управління МНС у Волинській області відкачали 854 метри кубічних паводкової води із затоплених присадибних ділянок мешканців області. Рятувальники Ратнівського РВ ТУМНС в області відкачали 350 метрів кубічних води з підтопленої присадибної ділянки на території приватного житлового будинку. А у місті Камінь–Каширську працювали на присадибній ділянці, де існувала загроза підтоплення господарських споруд, викачено 324 метрів кубічних води.
    Того ж дня у у місті Луцьку бійці МНС відпомповували воду із затопленого підвалу житлового будинку, здійснили обвалування території господарства мішками з піском та прорив каналів для водовідведення. Викачено 50 метрів кубічних води. Окрім того, відкачено 130 кубометрів води з підвального приміщення дошкільного навчального закладу №4 міста Нововолинська.

Схожі статті