+380673870816 +380673870816

На Рівненщині після страшної негоди енергетики ремонтують лінії електропередач

Через негоду, яка лютувала на Рівненщині вихідними, станом на ранок 26 березня 13 населених пунктів залишилися без світла. 

Через потужні пориви вітру минулої доби, без світла залишилися населені пункти у Гощанському, Зарічненському та Рівненському районах. Станом на ранок 26 березня, досі залишаються без електроенергії 13 населених пунктів.

Тетяна Корпусова, менеджер із зовнішніх зв’язків ПАТ "АЕС Рівнеобленерго":

- Найбільше негода пошкодила лінії електропередач у Володимирецькому, Березнівському та Рівненському районах. Зараз на місцях у посиленому режимі працюють бригади ПАТ АЕС "Рівнеобленерго". Найближчим часом відновлять електропостачання у цих населених пунктах.

Попри те, що енергетики запевнили найближчим часом відновити електропостачання, вони просять громадян мати терпіння та в жодному разі не намагатися самотужки відремонтувати пошкоджені лінії.

Тетяна Корпусова, менеджер із зовнішніх зв’язків ПАТ "АЕС Рівнеобленерго":

- Енергетики звертаються до усіх громадян, щоб ті, в жодному разі не намагатися відновити електропостачання, не наближатися до трансформаторних підстанцій та обірваних електропередач. Якщо ви такі побачили - телефонуйте у дзвінковий центр 69-42-98 і повідомляйте нашим працівникам.

Як стало відомо, станом на 14:00 відновлено електропостачання у всіх населених пунктах Рівненщини, які були знеструмлені через негоду.

Схожі статті