+380673870816 +380673870816

На Рівненщині молодик через ревнощі порізав двох водіїв

У Березному ревнивий чоловік порізав двох водіїв маршруток. Підозрюваного міліція ще не затримала, а от постраждалі зараз на лікуванні. 

Усі події, розповів один із жертв нападника, почали розгортатися ще в Рівному. На автовокзалі до нього підійшла дівчина із проханням передати пакунок у районний центр Березне. Уже забрати передачу у пункті призначення до водія маршрутного підійшло два молодих чоловіки. Один з них звинуватив керманича у залицяннях до його дівчини. Втім, тоді все закінчилося словесно. Уже наступного дня до водія маршрутки пролунали дзвінки з погрозами.

Анатолій Челик, потерпілий:

- Десь в 13.30 дзвонить мені, я підняв трубку. Там такі погрози пішли, що я такий підбір слов не чув. 11.13. Де ти? Мені треба з тобою зустрітися, тебе порвем, поріжемо, поріжу твою сім’ю. Я вже пробив де ти тусуєшся, хто ти такий, всіх поріжемо. 

Аби з’ясувати стосунки, чоловік запропонував Анатолієві зустрітися. Щоб перестрахуватися, запросив із собою на зустріч брата, який також є водієм. Ініціатор конфлікту теж прийшов не один, а з підмогою. Без зайвих слів водій маршрутки отримав перші удари.

Анатолій Челик, потерпілий:

- Йдемо зі мною в сторону, але там темно. Я кажу ні, стояти. Він розганяється і мені з розворота кастетом. 

А далі, як розповіли потерпілі, в хід пішла і холодна зброя.

Ігор Челик, потерпілий:

- Мені спину порізали і от будь ласка, подивіться ноги. Що я маю 40 років і не можу ходити. Все чоловік різав. Все підряд. Де йому получалося, там він і різав. Він полоснув мене по спині, я був в пуховику і це пір’я все летит. Чую по спині тепле побігло. Я вже покликав на допомогу. 

Анатолій Челик, потерпілий:

- В мене два поранення на нозі, три шва під оком, на лобі. Десь тридцять швів. Тільки на одну передню рану і на задню рану десь десять швів, ну і тут десь по чотири шва. 

Сьогодні порізані таксити відходять від усього, що сталося на лікарняних ліжках. На щастя, поранення виявилися неглибокі, тому загроз для життя уже немає.

Микола Скакун, лікар-травматолог Березнівської ЦРЛ:

- Доставлені одразу в операційний блок, рани оброблено, ушито. На даний момент стан стабільний, здоров’ю та життю пацієнтів не загрожує. Обширна рана стегна, забійні рани лоба – це вже не таке важливе. В другого чоловіка було більше: спина, стегно, значить, чотири різаних рани. 

Про кривавай інцидент чоловіки повідомили міліцію уже з лікарні.

Олег Середа, начальник слідчого відділення Березнівського РВ міліції:

- Відразу слідчо-оперативною групою і додатковою, і основною почала проводитися перевірка. Було встановлено, що дані місцеві жителі отримали різані ушкодження під час бійки на автовокзалі в місті Березне. Встановлені особи. Прізвища осіб, нюанси конфлікту я зараз говорити не можу у зв’язку з тим, що такі факти потребують тривалого розслідування, можливо два місяці, можливо в продовж чотирьох місяців.

Кримінальну справу у міліції ще не порушили. Розповіли, що слідство визначається з кваліфікацією злочину та й дослідча перевірка проведена не в повному обсязі. А от самі потерпілі і досі переймаються безпекою родин, тому просять правоохоронців об’єктивно розслідувати інцидент. До речі, за їхньою інформацією до злочину причетний родич директора одного з відомих березнівських підприємств.

Схожі статті