+380673870816 +380673870816

На Рівненщині готується до старту фестиваль "Ми - талановиті"

У приміщенні Будинку вчених відбулася презентація Рівненського обласного фестивалю-конкурсу обдарованої молоді "Ми – талановиті". Організатори розповіли про заплановані заходи та презентували новинки цьогорічного проекту. 
     У Рівному фестиваль відбувається вже вдруге і проводиться у три етапи. До участі запрошуються люди віком від 8 до 35 років. Оцінку виступів конкурсантів здійснюватиме журі, до складу якого війдуть видатні діячі літератури, культури та мистецтва. Голова оргкомітету фестивалю, Роман Яворський запевняє, що основне завдання конкурсу - відшукати творчу молодь у віддалених районах області, бо саме там людям найважче проявити себе. Співорганізатором фестивалю виступає Рівненська обласна державна адміністрація. Як стверджує, заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов, подальша успішність таких проектів без підтримки влади неможлива.
     Фестиваль стартує другого травня в Млинові, де виступатиме переможець проекту "Фабрика зірок 3" Стас Шурінс, а також учасники телепроектів "Україна має таланти" та "Х-фактор". Серед учасників також переможниця минулорічного конкурсу, молода вокаліста з Кузнецовська Юлія Бойко.


110421_Mu Talanovuti sferadesigner

Схожі статті