+380673870816 +380673870816

Медичний центр «Атлант7» використовує найсучасніше обладнання для діагностики (ВІДЕО)

Комп’ютерна томографія на сьогоднішній день є одним із найсучасніших методів променевої діагностики. При цьому пучок рентгенівського променя проходить через тонкий шар тканин людського тіла в різних напрямках. І це дозволяє діагностувати у пацієнта безліч захворювань, в тому числі голови, шиї, хребта, внутрішніх органів тощо.  Медичний центр «Атлант 7» для такого обстеження використовує найсучасніше обладнання: це 16-зрізовий комп’ютерний томограф фірми Philips, який дає можливість розглянути орган в різній площині: зверху, знизу та з боків. І тим самим дозволяє діагностувати будь-які патології.

Ігор Велігурський, лікар комп’ютерної томографії:

- Наприклад, це патології внутрішньомозкові. Гематоми, травми - це пухлини мозку. Практично, всі хвороби хребта, в тому числі, травми хребта, остеохондроз хребта, дегенеративна хвороба хребта і суглобів.

Процедура проходить швидко, якісно і безболісно. Всього за 10 хвилин пацієнт отримує результат, який допомагає лікарям правильно встановити діагноз. До прикладу, Сергій Підлісний, як головний позаштатний нейрохірург Рівненської області, постійно користується послугами медичного центру «Антлант 7». Оскільки, зазначає, можливості їхнього комп’ютерного томографа набагато більші, ніж наявні у державній лікарні. До того ж цей томограф дає можливість змінювати напрямки та параметри дослідження, що дуже важливо та необхідно під час можливих оперативних втручань.

Сергій Підлісний, головний позаштатний нейрохірург Рівненської області, кандидат медичних наук:

- Ми можемо визначати самостійно ту чи іншу зону дослідження, в залежності від нашої потреби. Нейрохірургія надзвичайно динамічна наука і, взагалі, певне хірургічне втручання на певних послідовних зонах надзвичайно важкі. Тому, як правило, та чи інша зона обстеження обмежується апаратними можливостями, в даному випадку - ці можливості розширені, діють спеціальні програми, направлені на візуалізацію, 3D-вимірювання, що дуже нам необхідно під час проведення оперативних вручань.

Медичний центр «Атлант 7» знаходиться за адресою: місто Рівне, вулиця Карнаухова, 31, 1-й поверх. Важливо також зазначити, що у наш фінансово-непростий час для учасників бойових дій, АТОвців, медпрацівників, дітей дошкільного віку - передбачаються знижки.

Микола Тимощук, завідувач відділенням нейрохірургії Рівненської ЦМЛ, заслужений лікар України

- В даному діагностичному центрі діє гнучка система знижок. І в кожному випадку це визначається індивідуально, але, як мінімум 10%, всім тим перерахованим категоріям знижки бувають і досить серйозні.

Пройти комп’ютерну томографію у медичному центрі «Атлант 7» можна з понеділка по п’ятницю із 9:30 до 16 години. Подробиці за телефоном: 096-910-31-03.

Схожі статті