+380673870816 +380673870816

Де у Рівному готують затребуваних на ринку праці спеціалістів (ВІДЕО)

Кваліфікована освіта, найкраща матеріальна база, професійний  колектив, новітні  підходи до роботи і що найголовніше результат – успішне працевлаштування. Такими показниками може на сьогоднішній день пишатися Рівненський професійний ліцей.  Цей заклад готує високоякісних фахівців професій, які зараз найбільше затребувані в Україні і піднімають економічні показники нашої держави. Верстатники широкого профілю, токарі, фрезерувальники, шліфувальники, що здобули фах у Рівненькому професійному ліцеї, успішно знайшли роботу на провідних підприємствах Рівненщини. Ліцей готує спеціалістів за державним замовленням і гарантує працевлаштування на всій території України.

Знайомтеся. Це Рівненський завод високовольтної апаратури. На підприємстві працює працює понад 500 професіоналів своєї справи, серед них і випускники Рівненського професійного ліцею.

Людмила Пастушок,  начальник відділу кадрів:

Вони постійно в нас проходять виробничу практику. І по закінченню практики ми завжди молодь запрошуємо на роботу. Більшість приходить. Ми дуже задоволені їх роботою. Хлопці добре підготовлені.

Випускнику Рівненського професійного ліцею Сергію —19. Він вже працює верстатником широкого профілю. 

Сергій Ніколюк, випускник:

Мені одразу запропонували після ліцею тут проходити практику. Потім запропонували роботу. Я довго не вагався. Через два дні я вже працював на РЗВА. Колектив у мене чудовий. Гарно ставляться. Зарплата нормальна. Все, як має бути.

А це вже «Локомотивне депо Здолбунів». Саме тут працівники виконують рідкісну та відповідальну для «Укрзалізниці»  роботу – підтримують експлуатацію техніки та ремонтують тепловози. Кожного дня тут трудяться близько 700 працівників і серед них теж випускники Рівненського професійного ліцею. Для молоді тут готують свої привілеї. 

Валерій Берещук, головний інженер ВП "Локомативне депо Здолбунів":

Випускники Рівненського професійного ліцею дуже задоволені своєю роботою. Є надбавки для тих людей, які працюють. Люди, які приходять до нас, це переважно молодь. Багато хто добирається з інших міст, сіл, бо вони не мають житла. І сьогодні стоїть питання в ПАТ «Укрзалізниці», щоб молодь забезпечувати житлом.

Нове життя у будівельну техніку вдихають саме в управлінні малої механізації в Рівному.  Підприємство існує ще з 1974 року і  лише зміцнює свої позиції з часом.  Сприяє цьому молоде покоління майстрів Рівненського професійного ліцею 

Анатолій Дзеник,  директор  управління малої механізації:

Студентами задоволені, класифікація відмінна. Ліцей, який випускає таких спеціалістів, на непоганому рівні. Побільше б таких спеціалістів треба випускати, їх зацікавлювати.

Науково-виробнича фірма «Продекологія» також пишається працівниками, яких їм підготував Рівненський професійний ліцей. Адже відповідальна робота зі складними механізмами для них не проблема.

Отож, відмінні знання, достойні практичні навички та перспектива гідного працевлаштування саме тут. Рівненський професійний ліцей. м. Рівне, вул. Млинівська, 2, телефони (0362) 68-25-35, (067)662-89-99.

Схожі статті