+380673870816 +380673870816

Давньокийтайський метод лікування зміцнює тіло та душу (ВІДЕО)

Зміцніти і тілом, і душею. У Рівному провідний лікар із майже сорокарічним стажем Віктор Бєлов своїх пацієнтів не змушує приймати таблетки і виснажувати себе дієтами. У своїй роботі він використовує методику голкорефлексотерапії, тобто, введенням спеціальних голок в особливі точки на шкірі. Він лікує багато хвороб, навіть таких складних як мігрені та астма.

Віктор Бєлов, лікар, голкорефлексотерапевт, засновник медичного центру «Дім здоровя»

- Остеохондроз, попереково-грудний радикуліт, шийний радикуліт. Мігрені дуже гарно лікуються. Практично із 10 пацієнтів 9 завжди уходять без мігреней. Дуже методика корисна і дає хороший результат при такій хворобі як астма, астма гормонально-незалежна. У мене дуже багато пацієнтів є, які дуже добре почуваються  і приступів немає вже багато-багато років. При шлунково-кишкових хворобах хороший результат.

Голкорефлексотерапія – це давньокитайський метод лікування. І має чотирьохтисячну історію ефективного застосування. Віктор Бєлов зазначає, метод голкорефлексотерапії від звичайного медикаментозного лікування відрізняється тим, що не дає жодних побічних ефектів. Адже відомо, що лікарські алергії, непереносимість медичних препаратів, медикаментозна залежність і вживання великої кількості фармацевтичних засобів є важливою проблемою в сучасній медицині. Окрім того, результат досягається швидко і надовго. Тому звертатися до лікаря ви будете щонайменше через два десятка років.

Віктор Бєлов, лікар, голкорефлексотерапевт, засновник медичного центру «Дім здоровя»:

При будь-яких медикаментозних застосуваннях якісь органи лікуються, інші – уражаються, зокрема і печінка. Головне, що немає цих реакцій. І ще хочу наголосити, що при голкорефлексотерапії дуже стійкі результати. Тобто, ми добиваємо результатів не день, ні на два, а на багато років.

Один сеанс голкотерапії триває щонайменше 15 хвилин. Курс лікування, відповідно до методики Віктора Бєлова, складається із 10 таких сеансів. Тому звернутися до перевіреного фахівця з багаторічною практикою і позитивними відгуками можна за адресою: місто Рівне, вулиця Гагаріна, 29. Або ж за телефонами: мобільний – 067-364-49-74,або стаціонарний – 26-78-16. І ця унікальна терапія допоможе вашому здоров'ю. 

Схожі статті