+380673870816 +380673870816

Блок Петра Порошенка заявив про підтримку Володимира Хомка у другому турі виборів на посаду міського голови (ВІДЕО)

До голосування у другому турі виборів міського голови Рівного призначеного на 15 листопада залишається 10 днів. З тим, кого саме підтримувати визначаються не тільки прості виборці, але і ключові політичні сили. Про свою позицію заявила сьогодні партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність», яка є лідером цих виборчих перегонів на Рівненщині. 

Про свою підтримку кандидатурі чинного міського голови Володимира Хомка у другому турі заявила сьогодні під час зустрічі з активом партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність». На думку очільників пропрезидентської партії,  Володимир Хомко є найбільш досвідченим, фаховим і достойним кандидатом на посаду міського голови Рівного, що підтверджує і результат першого туру, в якому «за» Володимира Хомка віддали свої голоси близько 40 % рівнян. На загальних зборах також  прозвучала думка, що більшість в місцевих радах має формуватися на основі  лідерів перегонів. А в Рівненській міській раді – це саме «Солідарність».  З цією позицією погоджується і Володимир Хомко, також він вдячний за підтримку лідируючої політсили у другому турі виборів.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Мене запросили на зустріч й домовилися про те, що «Блок Петра Порошенка «Солідарність» підтримує мене у другому турі виборів. Для мене це дуже важливо.  Я, як ви знаєте, самовисуванець. Тут є свої плюси й мінуси. Мінус в тому, що в мене немає своєї партії, а плюс в тому, що я відкритий до розмов зі всіма фракціями. Очевидно, що більшість треба організовувати навколо найбільших фракцій. От «Блок Петра Порошенка» саме такий, я їм дякую за підтримку. Будемо домовлятися про спільні дії. Хотілося, щоб цей рік пройшов ефективно для Рівного, а для цього треба, щоб всі конструктивні сили об’єдналися не навколо політики, а навколо того, що можна зробити для Рівного,  маючи наш бюджет.

Під час зустрічі Володимир Хомко представив свою програму  розвитку міста партійцям із «Солідарності». Каже, що готовий до всебічного спільного діалогу для того, щоб кращі ідеї втілити у життя.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Я їм представив свою програму. Вона практична. І готовий вислухати їх думки. Домовилися, що ми проведемо зустріч окремо, для того, щоб врахувати їх побажання й створити план на наступний рік.

Нагадаємо, Володимир Хомко є позапартійним та йшов на ці вибори  як самовисуванець і є незаангажованим, незалежним від будь-яких політичних сил кандидатом. Тож Володимира Хомка вже підтримало чимало відомих громадських діячів, політиків і партій.

Схожі статті