+380673870816 +380673870816

У Рівному стартує "Мистецька хуртовина"

Цей час настав! Різдвяний дух вже кружляє в повітрі з першими пухнастими сніжинками. А знаєте що не вистачає нашому місту для остаточного відчуття свята? Справжньої “Мистецької хуртовини”! Вона віхолою вривається в культурне життя міста традиційно в грудні. Відкриття улюбленої новорічно-різдвяної виставки відбулося 23 грудня о 15 год у Виставковій залі Міського Будинку Культури.

Героїнею цього мистецького свята цьогоріч стане його незмінна режисерка-постановниця, керівник студії декоративно-ужиткового мистецтва МБК, добре знана вами Анна Крилошанська. Її покликання – художнє, її бачення – дивовижно креативне, а її руки з любов’ю створють красу з природної пластичної глини. Дивосвіт Анни Крилошанської можна буде побачити у її кераміці в рамаках проєкту “Мистецька хуртовина” з 23 грудня по 28 січня. Новорічні іграшки, предмети декору, прикраси та багато іншого.

Запрошуємо на відкриття, яке відбудеться згідно усіх карантинних норм. Не забудьте прихопити документи, що засвідчують вакцинацію чи відсутність у вас Covid19!

Деталі за телефоном: 096 902 10 43.

Схожі статті