+380673870816 +380673870816

Військові частини Рівненщини готуються до зими

У Рівненському, Сарненському та Дубенському гарнізонах закінчують підготовку до опалювального сезону казармено-житлового фонду військових частин та установ Міноборони України. Для виконання ремонтних і відновлювальних робіт, а також заміну комунікацій, з загального фонду було виділено 79 тисяч гривень. Про це повідомив Регіональний медіа-центр МО України.

Зокрема, у одній із військових частин працівники КЕВ замінили 240 метрів зовнішніх мереж теплопостачання, у іншій – провели заміну окремої ділянки повітряних ліній електропостачання. Також, в казармі, де проживають військовослужбовців строкової служби, військові комунальники виконали роботи поточного ремонту. До кінця серпня, за словами начальника Квартирно-експлуатаційного відділу Рівного підполковника Олега Падителя, буде замінено шиферний дах, закінчиться монтаж нового кабелю електропостачання. Також, в приміщенні казарми облаштували санвузол, адже до цього туалет був на вулиці. Для проведення усіх робіт використовуються сучасні матеріали і технології.

«Важливо сьогодні привести в порядок і зберегти казармено-житловий фонд, щоб підрозділи після повернення з антитерористичної операції змогли комфортно розпочати військову службу в умовах мирного часу», - підкреслив підполковник Олег Падитель.

А щоб було ще й тепло, то працівники КЕВ подбали про паливо для 13 відомчих котелень. Заготували достатню кількість дров, очікується поповнення запасу вугілля. На єдиній газовій котельні вжито заходів щодо економії блакитного палива.

Схожі статті