+380673870816 +380673870816

В аварія протягом вихідних травмувалися двоє волинян

У селі Голишів Луцького району було зареєстровано дорожньо-транспортну пригоду, з місця скоєння якої водій зник. Невідома особа, керуючи автомобілем "ВАЗ-2101" зеленого кольору, здійснила наїзд на 42-річного пішохода. Потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізували в хірургічне відділення Липинської ЦРЛ. Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України у Волинській області.

Працівники ВДАІ Луцького РВ УМВС України у Волинській області було розпочато оперативно-пошукові заходи, спрямовані на встановлення особи винуватця ДТП. Згодом правоохоронцями було встановлено, що наїзд на жінку скоїв 30-річний житель Луцького району, який перебував за кермом автомобіля "ВАЗ-21011". 

Днем пізніше приблизно біля 10 год. надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі М-07 сполученням Київ – Ковель – державний кордон. При виїзді на місце автопригоди було встановлено, що водій автомобіля "Фіат" не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, а відтак допустив виїзд на праве узбіччя по ходу руху, втратив можливість керування і зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП пасажир отримав тілесні ушкодження та був доставлений у Ковельську ЦРЛ.

Схожі статті