+380673870816 +380673870816

Чоловіка, який у Рівному напав з ножем на касирку супермаркету, відправили на примусове лікування

Слідчі закінчили досудове розслідування та за процесуального керівництва прокуратури скерували на розгляд суду матеріали кримінального провадження з клопотанням про застосування відносно до 27-річного чоловіка примусового заходу медичного характеру.

У травні цього року зловмисник напав на касирку супермаркету по вулиці Замковій у Рівному. Чоловік у масці і каптурі спершу розпилив в обличчя продавчині газ, а потім погрожував ножем, вимагаючи віддати усі гроші з каси. Однак потерпіла зачинила касовий апарат, а свідок, який перебував у магазині, почав кликати на допомогу.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні розбою в умовах воєнного стану, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб без можливості внесення застави. У СІЗО він перебуває і досі.

Під час досудового розслідування була призначена психолого-психіатрична експертиза, відповідно до висновку якої зловмисник хворіє на психічне захворювання. Відтак, слідчі підготували клопотання про застосування до нього примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до психіатричного закладу з посиленим наглядом.

Схожі статті