+380673870816 +380673870816

У Рівному вогнеборці врятували від знищення вогнем два трактори «МТ3-80»

До Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Рівне на вулиці Тувинських Добровольців. За вказаною адресою були направлені чергові відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в області.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться в середині цегляного підсобного приміщення розміром 8х4 метри. На гасіння пожежі вогнеборці подали два водяні стволи. Через значне задимлення рятувальники ліквідовували пожежу в апаратах захисту органів дихання. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС було не допущено перекидання вогню на поряд розташовані два трактори «МТЗ-80».

 

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, що були у приміщені та закопчено стіни. До ліквідації пожежі було залучено 10 рятувальників та три одиниці техніки ДСНС. Причина пожежі встановлюється.

Схожі статті