+380673870816 +380673870816

Щоб щастило у 2014, рівнянам слід задобрити Синього Коня та зустріти Новий рік у родинному колі

Для більшості з нас передноворічні клопоти настільки ж приємні як і саме святкування Нового року та Різдва. Справжні поціновувачі новорічних традицій вже шукають головні атрибути 2014 року, а також планують, що одягнути у святкову ніч та як прикрасити ялинку.

Катерина Ярова, журналіст:

- Аби прийдешній рік Дерев’яного Синього Коня подарував вам максимум удачі та радості, під час підготовки до зустрічі Нового року експерти радять потурбуватися про найменші дрібниці. А це якомога більше атрибутів, які подобаються символу 2014 року Синьому Коню.

Як "одягнути" будинок підказує назва стихії, яка супроводжує Синього Коня. Дерев’яні посуд чи статуетки, бамбукові серветки, дерево у мініатюрі, наприклад, бонсай – все це буде напродчут доречно у 2014 році. Експерти радять віддати перевагу зеленому та синьому кольорам в оздобленні квартири чи будинку. Повага до кольорів Синього Дерев’яного Коня вплине благотворно. Символами року є підкова та бубонці. Прийдешні свята - чудовий привід повісити підкову над дверима, адже вона вважається щасливим оберегом.

Що ж до ялинки, то найпростіша ідея, яку диктують кольори наступаючого року – оздобити її синіми і зеленими іграшками, додавши кремові гірлянди або сріблястий дощик.

Ольга:

- В нас ялинка буде в червоно-синіх тонах і маленька.

Ірина:

- У нас сині іграшки, але плануємо щось змінити цьогоріч у декорі ялинки.

І ще одна не менш важлива дрібниця: фігурка коня, обов’язково повісьте її на ялинку, адже покровителю року буде приємна увага і пошана з вашого боку. Такі фігурки можна зробити навіть з тіста.

Новий рік та Різдво завжди довгожданні. Тим паче для дітей, які точно знають, що Дід Мороз існує та здійснює мрії.

Максим:

- Від Діда Мороза чекаю багато подарунків.

Артем:

- Мені б хотілося під ялинкою знайти поїзда.

Катерина Ярова, журналіст:

- У Новорічну ніч не завадить трохи казки. Не бійтеся поринути в дитинство. Психологи кажуть, що це продовжує життя.

А для цього є чимало можливостей. Від найменших крамничок до найбільших торгових центрів, адже напередодні Нового року величезний вибір на різний смак та гаманець. І звісно одяг, в якому ви зустрінете Новий рік. Дизайнери рекомендують як для жінок, так і для чоловіків вбрання синього, зеленого, фіолетового, блакитного, сірого кольорів. За Східним календарем Синій Кінь - надзвичайно прив'язана до сімейного вогнища, будинку, сім'ї тварина. Тож зустрічати Новий рік фахівці рекомендують з родиною та близькими.

Катерина Ярова, журналіст:

- Отож, щоб для вас був вдалий наступний рік, на ялинці обов’язково мають бути сині та зелені кульки, символ 2014 – фігура благородного Синього Коня. А щоб удача посміхалася – обов’язково повісьте у хаті підкову. Ми вам бажаємо зустріти Новий рік та Різдво з хорошим настроєм та гарячим, відкритим серцем.

 

Схожі статті