+380673870816 +380673870816

Сергій Євтушок зареєструвався в ЦВК кандидатом у нардепи по 156 виборчому округу

25 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати по 156 виборчому округу Сергія Євтушка. До Верховної Ради його обиратимуть мешканці трьох районів – Сарнененського, Березнівського та Костопільського. Саме з останнього пан Євтушок і розпочав свою виборчу агітацію. 

Сергій Євтушок, кандидат в народні депутати:

- Ми йдемо, аби відстояти інтереси мешканців цих трьох прекрасних та надзвичайно потужних районів в такий надзвичайно складний час, адже ми розуміємо, що ми маємо змінити парламент незважаючи на те, що надзвичайно складна ситуація в країні.

До Верховної Ради Сергій Євтушок йде від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Це перша партія, до якої він приєднався 10 років назад. Її ідеології та принципам залишався вірним і коли був міським головою Сарн, і коли очолював райдержадміністрацію. Із посади голови Сарненської РДА пана Євтушка президент Петро Порошенко звільнив нещодавно. Рішення гаранта держави Сергій Євтушок пов’язує із тим, що він вирішив балотуватися до парламенту. 

Сергій Євтушок, кандидат в народні депутати:

- Умовою мого звільнення вважаю було виключно політичне бажання, бо показники в районі за той період, за який я з командою працювали, мають зріст. Так,  ми виконали дохідну частину бюджету орієнтовно на 4 мільйони гривень. Також в нас є 7% приросту промисловості в районі, тому причин звільнення пов’язаних з роботою абсолютно не було.

Станом на 29 вересня до парламенту по 156 виборчому округу, окрім Сергія Євтушка балотується ще 5 кандидатів. До своїх конкурентів він ставиться з повагою, втім заявляє, окремі з них вже давно повинні опинитися на смітнику історії.

Сергій Євтушок, кандидат в народні депутати:

- Вимога суспільства наразі переформатувати Верховну Раду. Наше з вами завдання з людьми не допустити представників, які вже були в парламенті, які були в Партії регіонів чи прислуговували режиму, який ми здолали на Майдані, їх кандидатури не мають бути підтримані людьми.

А от до нової моди, у буквальному розумінні викидати політиків у смітник Сергій Євтушок ставиться негативно. Каже, це не по-європейськи. Нагадаємо, 26 вересня під час чергової сесії облради заступника голови Олександра Данильчука на прізвисько «Цар», який теж балотується у нардепи по 156 виборчому округу, громадські активісти викинули у смітник. 

Схожі статті