+380673870816 +380673870816

СБУ затримала перевізника, що постачав товари терористам

Служба безпеки України перекрила незаконний канал постачання товарів на тимчасово окуповану територію для фінансування терористичних організацій. Про це повідомив прес-центр СБ України.

У Донецькій області співробітники СБ України у ході заходів з виявлення зброї та боєприпасів затримали автобус, що перевозив пасажирів за маршрутом «Київ – Донецьк».

Частина салону була завантажена коробками та пакунками, в яких виявилося майже 600 мобільних терміналів та планшетів, більше тисячі флеш-карток і карт пам’яті, понад 600 стартових пакетів одного з мобільних операторів, запчастини для автомобілів різних марок, бочка з автомастилом, хімічні інгредієнти для виготовлення ковбас, а також взуття, одяг, парфуми. Будь-які супроводжувальні документи на товар – відсутні.

[[textbanner]]

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258-5 Кримінального кодексу України (фінансування тероризму), проводяться невідкладні слідчі дії. Нагадаємо, що наказом Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті з 18 травня 2015 року до завершення антитерористичної операції перевезення пасажирів на міжобласному автобусному маршруті загального користування «Київ-Донецьк» припинено.

Схожі статті