+380673870816 +380673870816

Рівненський льонокомбінат представив свою колекцію модного одягу на показі «FASHION TIME» (ВІДЕО)

Колекція торгової марки «Goldi Льонокомбінат» від Рівненського льонокомбінату вже вдруге стала окрасою  однієї з наймодніших подій міста, а саме XIII сезону «FASHION TIME». 

Агентство моделей «ARTmodels» вже більше 10 років організовує у нашому місті свято краси та стилю. На гостей модних показів завжди чекають нові тренди в модній індустрії та незабутнє дійство. Так, цього року найбільший вітчизняний виробник текстильної продукції, торгова марка «Goldi Льонокомбінат» представила на показі колекцію весняних трикотажних виробів. Серед яких жіночі, чоловічі та дитячі речі для повсякденного вжитку, роботи, відпочинку. 

Самі моделі кажуть, що закохатись у продукцію торгової марки «Goldi» можна з першої примірки, адже це якісний та комфортний одяг. Серед асортименту можна знайти саме те,що яскраво підкреслить вашу особистість. 

Яна Поліщук, модель:

- Коли ти заходиш туди і бачиш крутий одяг, то впадаєш в  кураж. Хочеться представити одяг максимально ефектно, аби глядачі ним зацікавились і захотіли придбати.

Трикотажні спортивні костюми, сукні, блузки, толстовки, пальто, спідниці та  футболки «Льонокомбінату» вражали глядачів своєю різнобарвністю моделей, широким асортиментом та ексклюзивним дизайном. Так, наприклад, Ангеліна завітала на «FASHION TIME», аби подивитись чим здивує цього сезону її улюблений виробник.

Ангеліна, глядачка:

- На сьогоднішній показ я прийшла в сукні  ТМ «Goldi». На такому показі я вперше і мені було цікаво подивитись як будуть виглядати речі від «Льонокомбінату» саме у форматі модного показу на подіумі. Я вражена. Для мене відкриттям став верхній одяг, зокрема деякі моделі пальто.

Дар’я Уманець на Рівненському льонокомбінаті трудиться над дизайном одягу, аби асортимент торгової марки  «Goldi» оновлювався щосезону, а  стилістика, моделювання та принт гармонійно поєднувалися із сучасними тенденціями модного одягу. 

Дар’я Уманець, дизайнер Рівненського льонокомбінату:

- Над весняною колекцією ми почали працювати з нового року. Зараз вже починаємо розробляти літню колекцію.Це футболки, сукні, більш легший одяг.

Поєднуючи європейські стандарти якості, сучасні технології та останні модні тенденції, творча команда Рівненського льонокомбінату не зупиняється на досягнутому і вже незабаром представить нову ексклюзивну колекцію «Літо-2016» від торгової марки «Goldi Льонокомбінат».

Схожі статті