+380673870816 +380673870816

Рівненщина: У Рокитному планують добудувати новий навчальний корпус школи

Заступник голови Рівненської обласної ради Степан Павлюк разом із головою постійної комісії з економічних питань та комунальної власності обласної ради Григорієм Мінічем у Рокитнівському НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей» зустрівся з трудовим колективом та обговорив звернення вчителів та батьківського комітету до обласної та районної влади щодо позитивного вирішення питання будівництва нового навчального корпусу школи.

Під час зустрічі педагоги розповіли, що вже понад 10 років чекають покращення умов праці і навчання. Так, цей навчальний рік школу, яка може вмістити відразу 300 учнів, закінчило 708 дітей. Тому навчання відбувається у дві зміни з 8.00 до 20.00. У подальшому кількість дітей має збільшитись понад тисячу і постає проблема забезпечення їх навчання. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.

[[textbanner]]

За результатами зустрічі було досягнуто остаточного висновку, що будівництво нового навчального корпусу потрібно розпочати вже у цьому році. Заступник голови Рівненської обласної ради Степан Павлюк висловив впевненість, що фінансування проектно-кошторисної документації об’єкту, яка вже на стадії виготовлення, буде проведено вчасно. Також Степан Павлюк подякував вчителям за їх складну і кропітку роботу.

Схожі статті