+380673870816 +380673870816

Президент Володимир Зеленський в настрої прибув на Рівненщину

Перше, що зауважив президент Володимир Зеленський, коли ступив на землі Рівненщини, що в області поганий зв'язок та Інернет. Та незважаючи на це, у нього настрій « такий, що не хочеться нікого виганяти».

Володимир Зеленський похвалив Острозьку академію.

І зазначив про ще декілька нагальних проблем в області:

- Ще дві ключові проблеми на Рівненщині, з якими потрібно негайно розбиратися – це незаконний вивіз лісу і незаконний видобуток бурштину. Окрім того, будемо ми ще ретельно стежити за тіньовими заправками, адже їх на Рівненщині багато.

Далі Президент перейшов до представлення нового голови Рівненської облдержадміністрації. Ним став Віталій Коваль. Йому 38 років. Він народився у Березному на Рівненщині, але зараз живе у Києві. Керує двома столичними фірмами – "ВВВ Монтаж" (будівництво доріг і автострад) і "Санако" (оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин).

Новопризначений голова РОДА Віталій Коваль зазначив, що Рівненщину йтиме шляхом відкритості і прозорості.

В планах – легалізація бурштину і контроль за вивозом лісу. Будуть створюватися нові робочі місця. Залучатися інвестиції. Такі завдання перед нами поставим президент України Володимир Зеленський і ми будемо їх виконувати.

Схожі статті