+380673870816 +380673870816

Поліцейські встановили особу чоловіка, що побив військовослужбовця

Поліцейські встановили молодика, причетного до заподіяння тілесних ушкоджень учаснику АТО, наприкінці вересня цього року. Слідчі зібрали достатньо доказів, і незабаром йому повідомлять про підозру. 

Повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Увечері 24 вересня, 28-річному місцевому жителю, військовослужбовцю, невідомий молодик завдав тілесні ушкодження. В Дубенській районній лікарні у потерпілого діагностували струс головного мозку, а також перелом носа.
У ході опитування свідків події та інших слідчих дій, поліцейські встановили, що до злочину причетний 22-річний житель Дубна.

У рамках досудового розслідування, було проведено комплекс експертиз. Згідно висновку експерта потерпілому завдані легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

 

Нині, досудове розслідування триває, слідчі готують матеріали для повідомлення про підозру 22-річному дубенчанину. Під час спілкування зі слідчими, він пояснив, що перебуває на заробітках у столиці і незабаром з’явиться до органів слідства для дачі показів. У разі, якщо молодик проігнорує можливість надати покази, після повідомлення про підозру його оголосять у розшук. 

Схожі статті