+380673870816 +380673870816

Наступні п’ять років інтереси рівнян у Верховній Раді знову відстоюватиме Олег Осуховський (ВІДЕО)

Рівняни зробили свій вибір. Наступні п’ять років інтереси нашого міста під куполом Верховної Ради знову буде відстоювати свободівець Олег Осуховський. Свій мандат довіри йому віддали 24 329 осіб. Друге місце на виборах зайняв Дмитро Якимець. Третє – Олег Червонюк. 

За місце під куполом Верховної Ради два Олеги – Осуховський та Червонюк цьогоріч змагалися вже вдруге. Саме цих двох кандидатів впродовж усієї виборчої кампанії експерти і називали фаворитами перегонів. Ніхто і не підозрював, що у лідери вирветься  активіст Дмитро Якимець.  Згідно соціологічного дослідження громадської думки, яку незадовго до виборів провів  рівненський соціолог Роман Микитюк, Якимець набирав лише близько семи відсотків голосів. Втім у день голосування майже втричі більше рівнян віддали йому свої симпатії.  Така підтримка громади неабияк потішила пана Дмитра. Хоча він і не приховує, що все ж таки хотів  перемогти. 

Дмитро Якимець, екс-кандидат  у народні депутати України:

- Під час кожної зустрічі, коли ми зустрічалися, під час кампанії  я казав єдину річ. Про те, що я не йду захищати в парламент власне підприємство чи партійний інтерес, але в громадському контролі я два роки пропрацював виключно на місто Рівне. Це і є моя основна робота.  Тому я думаю, що це найголовніше, чому люди голосували за мене.

Фаворит перегонів  Олег Червонюк вражений такими  результатами виборів, але говорить, після такої кількості бруду, яку на нього вилили його опоненти  за тиждень до дня волевиявлення рівнян і третє місце непогано.  

Олег Червонюк, екс-кандидат  у народні депутати України:

- На жаль,  чи на краще. Не знаю як сказати, але  результат більше схожий на жарт, адже відомо, що пан Осуховський  ніколи не був у нашому окрузі, у місті Рівному і сьогодні знову буде представляти рівнян. Я завжди займаю активну позицію в житті громади, активну позицію в своєму житті. Людина, яка пасивна не досягне таких результатів.  Те,  що стосується майбутніх місцевих виборів, то ми обов’язково будемо брати  участь.  Яким чином? Це життя покаже. Те, що ми не будемо займати пасивну позицію, то це однозначно.

З лідером трійки свободівцем Олегом Осуховським нам поспілкуватися так і не вдалося. Втім його прес-служба запевнила, про свої  плани у цьому парламентському скликанні нардеп розповість журналістам  згодом. 

Схожі статті