+380673870816 +380673870816

На святкування Днів Європу до Рівного завітали друзі із Польщі

На святкування Днів Європи до Рівного завітали гості з Радомщанського повіту, що у Польщі. 

В рамках візиту вони візьмуть участь в урочистих заходах та костюмованому параді європейських молодіжних та дитячих клубів міста, відвідають історичні місцини краю та промислово важливі об’єкти, а також підпишуть освітні угоди, які дадуть змогу навчати школярів за обміном.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Ми підпишемо угоди між деякими нашими і їхніми школами. Ми вибрали дві школи. Відразу розпочнеться обмін учнями, аби вони увібрали європейську ментальність.

Плани щодо партнерства у представників Польщі чималі. Зокрема співпрацею вони планують охопити не лише освіту, але й культуру, промисловість та спорт. Першою ж у цьому процесі стала медична галузь.

Роберт Закжевські, староста Радомщанського повіту:

- Ми хочемо налагодити співпрацю в різних галузях. Між Радомщнським повітом і Рівним була підписана угода між дитячою лікарнею та лікарнею Радмщанського повіту.

Загалом представники Радомщанського повіту пробудуть у Рівному до 19 травня. За цей час, на переконання міського голови Володимира Хомка, вони зможуть спільно напрацювати чимало корисних ідей щодо перспектив майбутньої співпраці в різних галузях.

Схожі статті