+380673870816 +380673870816

На Рівненщині відкрили сучасну лабораторію-ресторан для майбутніх офіціантів та кухарів

У  "Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі" відкрили нову лабораторію-ресторан.  Займатись у ній одночасно зможе  210  учнів навчального закладу. Там створено за усіма державними стандартами і робочу зону для приготування їжі,  і два повноцінні зали для сервірування столів та подачі страв. Про це повідомила прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Першими гостями у сучасному навчальному ресторані побували керівники області.  За  словами заступника  голови Рівненської  ОДА Олександра Савчука, нова навчальна база допоможе  готувати   справжніх професіоналів  своєї справи, аби вони ставали достойними працівниками у багатьох ресторанах не лише нашої області.

Навчальний комплекс створили за  6 місяців. Його вартість 830 тисяч гивень. За ці кошти придбали якісне обладнання та інвентар, необхідний для навчання. За словами заступника начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Петра Коржевського, подібна навчальна база перша і єдина в області.  Тут  майбутні офіціанти, бармени, кондитери та кухарі зможуть вдосконалювати  свої вміння.

 Крім цього, діючий ресторан зможе працювати ще й на замовлення. Тут усі охочі  рівняни зможуть відсвяткувати ювілей чи влаштувати бенкет. У планах закладу – відкрити ще й  готельно-спортивний комплекс для учнів. Втім, реалізувати задуми вдасться вже в наступному році.

Схожі статті