+380673870816 +380673870816

На Рівненщині під час зустрічі з представниками бізнесу обговорили податкові та митні новації

Про новації у податковому законодавстві, реформування податкової та митної служби, про стабільне наповнення бюджетів усіх рівнів йшлося під час чергової зустрічі представників бізнесу та профспілок з керівництвом фіскальної служби області, яка днями відбулась в приміщенні Кузнецовського відділення Сарненської ОДПІ. Про це повідомило ГУ ДФС у Рівненській області.

На початку заходу представник ГУ ДФС у Рівненській області зазначив, що розвиток фіскальної служби спрямований на покращення умов ведення бізнесу, досягнення вдосконалення податкової системи за рахунок спрощення процедур адміністрування податків та удосконалення електронних сервісів для платників.

[[textbanner]] 

Крім того, на часі  реформування митниці, яке спрямоване на спрощення митних та торгових процедур, спрощення здійснення зовнішньоекономічної діяльності, збільшення обігу товаропотоку через митний кордон України.

Також ознайомили присутніх про зміни в адмініструванні акцизного податку: ціни на тютюн та алкогольні напої, пільги та ставки акцизного податку, правила реєстрації акцизних накладних, особливості реєстрації платників акцизного податку з реалізації пального. Зупинилися на питанні щодо переваг використання електронних сервісів ДФС, заходи ДФС щодо боротьби з корупцією.

Схожі статті