+380673870816 +380673870816

На п'ятий день благодійного марафону рівнянам подарували виставу та концерт

Вибух молодого артистизму в ПДМі. Триває 18 благодійний марафон в Рівненському міському Палаці дітей та молоді. Цього разу на сцені своєю магією рухів дивував зразковий ансамбль спортивного танцю "Ритм". В той же час усіх поціновувачів театрального мистецтва об’єднала вистава народного молодіжного театру "Від ліхтаря". Актори презентували глядачам прем’єру "Друзі, все кльово".  

Вже чверть століття зразковий ансамбль спортивного танцю "Ритм" Рівненського ПДМу дивує своїх глядачів майстерністю на сцені. Свої танцювальні па вони продемонстрували і на концерті під час 18 благодійного марафону. Заради допомоги іншим, танцювали близько сотні вихованців та випускників "Ритму".

Людмила Куценко, художній керівник зразкового ансамблю спортивного танцю "Ритм":

- За цей рік всі діти дуже гарно працювали на всіх змаганнях. В цьому році були в Болгарії, Польщі. Зараз готуємось їхати в Італію та знову у Болгарію. 

Не хочуть розлучатись із своїм колективом випускники ансамблю спортивного танцю "Ритм". Роман на сцені вже 13 років. Каже, що хореографія для нього стала невід’ємною частиною життя.

Роман Хорішман, випускник зразкового ансамблю спортивного танцю "Ритм":

- Я не маю наміру покидати цей коллектив. Я випустився давно, але продовжую цим займатись, бо мені це подобається. Я зрозумів, що це те, що мені потрібно. Якщо не можеш щось передати словами, то передаєш через танець.

Чимало рівнян завітало не лише помилуватись мистецтвом танцю під час концерту, а й долучитись до благодійного марафону.

Оксана та Сергій, відвідувачі:

- Дуже хороші працівники, колектив. І на марафоні ми кожен рік, бо це корисно, а найголовніше – це благодійність.

Поки одні танцювали, інші вихованці ПДМу, зокрема народного молодіжного театру "Від ліхтаря", готувались до не менш відповідального моменту в житті - прем’єри. Вистава "Друзі, все буде кльово" відкриває глядачеві досить цікавий світ підлітків.

Олена Баюн, художній керівник народного молодіжного театру "Від ліхтаря":

- Ми хочемо показати підліткам, що вже й не такими важливими є певні моменти у житті. Будьте дружніми, прощайте, спілкуйтеся, живіть і радійте життю.

Вистава наповнена молодіжним сленгом, живою музикою та одвічними прагненнями підлітків самоствердитись. Акторам, ясна річ, легко було перевтілитися у свої образи. Розповідають, що вони товаришують і поза сценою.

Актори народного молодіжного театру "Від ліхтаря":

- Ми всі дружимо. Театр дуже зближує. Особливо спільні поїздки. 

Нагадаємо, що усі ці події в ПДМі мають на меті об’єднати творчість молодого покоління та фінансові можливості рівнян задля допомоги шістьом випускникам ПДМу, а також дітям із фізичними вадами, онкохворим, ВІЛ-інфікованим та хворим на сухоти маленьким рівнянам.

Схожі статті