+380673870816 +380673870816

Модернізація районних лікарень Волині продовжується

Модернізація районних лікарень в області продовжується, - наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час урочистого відкриття реанімаційного відділення Луцької районної лікарні. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.

Борис Клімчук також наголосив на прискоренні введення електронних медичних карток, так, як цього і вимагає Національний план дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2012–2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава".

У райлікарні щороку проводиться понад 1500 операцій. За післяопераційними хворими фахівці спостерігають у реанімації та, переконавшись, що їх стан здоров’я стабільний, переводять до хірургічного відділення.

З місцевого бюджету на ремонт реанімаційного відділення було виділено 350 тисяч гривень. За ці гроші осучаснено 13 палат. Штат відділення укомплектовано у повному обсязі для надання невідкладної допомоги людям. Тут є все необхідне сучасне обладнання. Зокрема: чотири хірургічних кардіомонітори, шість апаратів штучної вентиляції легень, чотири кисневих концентратори, дефібрилятори тощо.

У І півріччі цього року в реанімації Луцької районної лікарні отримало допомогу 200 пацієнтів.

Схожі статті