+380673870816 +380673870816

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Рівненщини ліквідували 4 пожежі

В місті Здолбунів виникла пожежа у прибудові до гаражу. Вогнем було знищено покриття господарської прибудови. Пожежу ліквідовано черговим караулом державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Також в селі Дитиничі Дубенського району виникла пожежа у господарстві 56-річної пенсіонерки. Рятувальниками райцентру пожежу було швидко ліквідовано. Вогнем знищено газову плиту, обшивки стіни та пошкоджено вікно в приміщенні кухні.

Виникла пожежа в будівлі недіючого корівника, що в селі Велике Вербче Сарненського району. Загоряння було оперативно ліквідовано рятувальниками місцевої пожежної команди. Вогонь встиг пошкодити лише двоє дерев’яних дверей. А в селі Велика Любаша Костопільського району виникла пожежа у приватному господарстві. Вогонь швидко приборкали чергові розрахунки місцевих пожежних команд сіл Підлужне та Яполоть. Врезультаті пожежі вогонь встиг знищити 4 велосипеди, домашній інструмент, 2 тонни соломи та покриття господарської будівлі.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються. Загиблих та травмованих не було.

Схожі статті