+380673870816 +380673870816

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок відвідав Рівненщину (ВІДЕО)

Лідер Всеукраїнського об’єднання  «Свобода» зустрівся із жителями Рівненщини. Зокрема, Олег Тягнибок відвідав Сарни та Костопіль, де в режимі діалогу продуктивно поспілкувався із мешканцями про наболілі та важливі питання українського народу. 

Незважаючи на вихідний день, міський будинок культури у Костополі переповнений. Люди прийшли на зустріч із лідером Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олегом Тягнибоком. На сцені разом із політиком однопартійці, які слугують одним принципам – вільної та єдиної країни. Один із спікерів – свободівець, міський голова Конотопа Артем Семеніхін. Нагадаємо, на початку серпня чоловік пішки дійшов до столиці аби передати звернення очільнику держави про розпуск депутатського корпусу. Націоналіст переконаний, спільними зусиллями – український народ досягне справедливості. 

Артем Семеніхін, міський голова Конотопа:

— Попри всі старання і намагання ворогів – Бог є на світі, справедливість є, за неї варто боротися і вона перемагає. Наше із вами завдання — ніколи не падати духом і нести історичну правду в широкі маси і переконувати людей і словом і ділом у тому, що Україна є і Україні бути.

Після бурхливих та емоційних обговорень із Костопільською громадою про проблеми в країні, їх вирішення та її розвиток націоналісти рухаються далі. На головній площі міста у Сарнах прихильників Всеукраїнського об’єднання «Свобода» також чимало.   

Олексій Бучинський, голова обласної організації ВО «Свобода»:

Незважаючи на те, що літо, проте на зустріч з Олегом Тягнибоком прийшло чимало людей і в Костополі і в Сарнах. І такі зустрічі будуть продовжуватися, тому що люди задають питання: чому був майдан, чому пройшла Революція Гідності і нічого не змінюється? Сьогодні люди могли отримати відповідь на всі питання. Я переконаний, що зовсім скоро ВО «Свобода» на виборах у парламент набере велику кількість відсотків і ми побачимо, як наша держава змінюється на краще.

Свободівці переконані, завдяки законопроектам, які вони розробили про воєнний податок для олігархів, повернення грошей з офшорів, ліквідацію приватних монополій та інші, можна буде підняти економіку держави та забезпечити робочими місцями український народ.  

Олег Осуховський, Народний депутат України: 

Ми зараз разом, тиск вулиці має бути від українського народу, бо ми народні депутати назбирали 158 підписів щодо змін до Конституції, зняття депутатської недоторканості, суддівської і президентської. Повірте, якщо ми у тому скликанні проголосуємо за зняття депутатської недоторканості, відповідно вже наступний парламент буде набагато якіснішим і кращим, бо не буде там олігархів. Парламент буде працювати для українського народу. 

Олег Тягнибок переконаний для розбудови великої української держави потрібно гуртувати представників політичних сил і громадських організацій, які мають однакові погляди й ідеологію розвитку України. Нагадаємо, у березні лідери Всеукраїнського об’єднання "Свобода", "Правого сектора", "Національного корпусу" та інших патріотичних організацій підписали Національний маніфест, який декларує єдність зусиль націоналістичних політичних сил у реалізації поставлених завдань. 

Олег Тягнибок, лідер ВО «Свобода»:

Цей меморандум — це є коло національних інтересів, які ми накреслили перед владою. Вони за ту червону лінію не мають права зайти, вони хочуть це зробити, продавати землю, стратегічні об’єкти,  далі торгують з окупантом і терористами. Відповідно ми будемо використовувати усі дозволені методи для того, щоб захистити українців і не допустити розпродажу в роздріб і оптом.  

Тому нині варто консолідуватися та разом боротися заради єдиної, вільної та непоборної України. 

Схожі статті