+380673870816 +380673870816

Громадській раді Рівного прозвітували про виконання минулорічного бюджету

Управління бюджету та фінансів прозвітувало перед представникамиГромадської ради Рівного щодо минулорічного бюджету. 

Управління бюджету та фінансів Рівненського міськвиконкому щорічно до 20 березня розповідає представникам громадськості про виконання бюджету. За словами головного фінансиста обласного центру, минулоріч попри дещо складне матеріальне становище наше місто достатньо фінансувалося.

Віктор Шульга, начальник управління бюджету і фінансів Рівненського міськвиконкому:

- Минулорічний бюджет за доходами виконаний гарно. Перевиконання складає більше 7 мільйонів гривень. За видатками він виконувався складніше. Були обмежені у фінансуванні незахищені статті видатків. Практично протягом усього року. Ми близько 30 разів користувалися позичками тимчасових касових розривів, що надають органи державного Казначейства.

За словами голови Громадської ради Руслана Алексіюка, подібні "сухі" звіти необхідно робити більш простими для розуміння звичайних людей.

Руслан Алексіюк, голова Громадської ради м. Рівне:

- Я розумів освіту, культуру. Там я розумів скільки коштів і на що було витрачено. Як на мене, подібні звіти потрібно робити, проте й потрібно виховувати наших громадян, щоб вони розуміли про що йдеться мова.

Містяни детально про виконання головного фінансового документа міста зможуть дізнатися від своїх представників у Рівнераді та на офіційних джерелах.

Схожі статті