+380673870816 +380673870816

Бойовик «ДНР» затриманий при спробі сховати зброю та боєприпаси

Бійці зведеного загону главку міліції Донецької області, які несуть службу у Мар’їнському районі, затримали бойовика з незаконного збройного формування «Восток». У зловмисника вилучено 2 протитанкові гранатомети та 2 бойові гранати. Про це повідомила прес-служба ГУМВС Українит в Донецькій області.

Оперативники зведеного загону отримали інформацію про те, що у село Берестки Красноармійського району прибув активний член збройних бандформувань. Чоловік був затриманий при спробі сховати арсенал зброї.

Бойовик 1992 року народження, мешканець с. Берестки, приїхав додому три дні тому, аби переховати зброю та боєприпаси. Встановлено, що у квітні-травні 2015 року він воював у лавах терористичного угруповання «Восток», крім цього півроку чергував на блокпостах окупованої зони.

[[textbanner]]

Тоді ж він провіз з окупованого Донецька на вільну територію сумку з двома РПГ та гранатами «РГД-5» та «Ф-1». Боєкомплект зловмисник сховав у тітки, але тепер вирішив перенести небезпечну схованку до іншого будинку. Диверсант затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він визнає свою провину та дає свідчення.

Схожі статті